Çelësi i karrierës tuaj

Reklama

Shpalljet Premium

Asisitent/e (Recepcionist/e)

Prishtinë Orar i plotë

Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për pozitën: Asisitent/e (Recepcionist/e) e Personelit dhe Administrates Detyrat dhe përgjegjësitë:

JUNIOR ASSOCIATES (4)

Prishtinë Orar i plotë

 We are looking for  Up to 4  JUNIOR ASSOCIATES “Judex” Law Firm offers its legal services to many international and

Kategori Menaxher/e i/e Shit-blerjeve

Prishtinë Orar i plotë

Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për pozitën: Kategori Menxher/e i/e shit-blerjeve Kualifikimi dhe përvoja: Diplomë universitare

Supervisor/e Regjional/e

Prishtinë Orar i plotë

Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për pozitën: Supervisor/e Regjional/e Kualifikimi dhe përvoja: Diplomë universitare në menaxhment,

Menaxher/e i/e Shitjes

Prishtinë Orar i plotë

Prishtina Consulting Group Sh.P.K. për një kompani kliente shpall konkurs për pozitën: Menaxher/e i/e Shitjes Aftësitë dhe njohuritë e kërkuara: Aftësi

Të fundit

 • Menaxher/e i/e Shitjes

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • Kategori Menaxher/e i/e Shit-blerjeve

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • Asisitent/e (Recepcionist/e)

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • Supervisor/e Regjional/e

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2018
 • JUNIOR ASSOCIATES (4)

  Judex
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 24, 2018
Shfleto më shumë konkurse

Reklama

Reklama

Statistika rreth platformës

 • 146 Konkurse të Shpallura
 • 97 Kompani

Për platformën

Platforma është shumë e lehtë për tu shfrytëzuar. Me më pak se 3 klikime ju mund të kërkonin punën tuaj të preferuar si dhe mund të ngarkoni CV-në e cila me lejen tuaj do tu dërgohet kompanive për të cilat ne jemi duke kryer shërbimin e rekrutimit. Platforma është shume e përdorueshme edhe për punëdhënësit ku ata mund të shpallin konkurset për vëndet e lira të punës si dhe mund të përdorin shërbimet e rekrutimit. Të gjitha këto në një platformë të vetme.

Bëhuni pjesë e rosterit

Ngarko CV