Rreth ALUMIN-AL

ALUMIN-AL e themeluar ne vitin 1997, merret me prodhim te dyerve  dritareve dhe fasadave strukturale nga plastika alumini dhe qelqi

 

 

 

 • Arkitekt/e

  ALUMIN-AL
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 22 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 14, 2021