• Shitës në Prishtinë

  AZTECH
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 20 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 30, 2021
 • Menaxher/e për Marketing

  AZTECH
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 28, 2021
 • Transporter në kategorinë B dhe C / Fushë Kosovë

  AZTECH
  Fushë Kosovë
  • I pa përcaktuar
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 30, 2021
 • Roje / Fushë Kosovë

  AZTECH
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 7 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Qershor 30, 2021

Detajet e Kompanisë