• Kamarier/e (3 Femra dhe 3 Meshkuj)

    Abi Tatlises
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 1 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Gusht 22, 2019

Detajet e Kompanisë