Rreth Agro Fresh Mim Sh.P.K.

Fabrikë për prodhim dhe përpunim te mishit.

 • Menaxher i Shitjes

  Agro Fresh Mim Sh.P.K. "Eat fresh, Stay healthy"
  Obiliq
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2020