• Video Editor (Praktikant/e)

  Alba Connect Kompani e Marketingut
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Video Animator (Praktikant/e)

  Alba Connect Kompani e Marketingut
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Gazetare dhe Kameraman

  Alba Connect Kompani e Marketingut
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Online Marketer (Praktikant/e) (2)

  Alba Connect
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Video Animator (Praktikant/e) (2)

  Alba Connect
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Dizajner Grafik (Praktikant/e) (2)

  Alba Connect
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Video Editor (Praktikant/e) (2)

  Alba Connect
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Gazetare dhe Kameraman

  Alba Connect
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021

Detajet e Kompanisë