• Menaxher/e Marketi (1), Zv. Menaxher/e Marketi (2), Arkatare në Market (4), Shitëse në Market (4), Shitës/ Depoist (2)

  Albi Shopping
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 15, 2020
 • MENAXHER/E për Blerje dhe Furnizim (3)

  Albi Shopping
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2020

Detajet e Kompanisë