• Menaxher i shitjes (2) dhe Shitës në shitore (2) (Prishtinë)

  Autopjesë Partner Sh.P.K.
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 14, 2021
 • Menaxher i shitjes (2) dhe Shitës në shitore (2) (Suharekë)

  Autopjesë Partner Sh.P.K.
  Suharekë
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 14, 2021
 • Menaxher i shitjes (2) dhe Shitës në shitore (2) (Mitrovice – Vushtrri)

  Autopjesë Partner Sh.P.K.
  Mitrovicë, Vushtrri
  • Orar i plotë
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 14, 2021

Detajet e Kompanisë