• Menaxher i shitjes – për rajonin e Pejës (2), Shitës në shitore – për shitorën në Pejë (2)

  Autopjesë Partner
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021
 • Menaxher i shitjes – për rajonin e Mitrovices dhe Vushtrris (2), Agjent – për rajonin e Mitrovices dhe Vushtrris (2)

  Autopjesë Partner
  Mitrovicë, Vushtrri
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021
 • Menaxher i shitjes – për rajonin e Gjilanit, Shitës në shitore – për shitorën në Gjilan

  Autopjesë Partner
  Gjilan
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021
 • Menaxher i shitjes – për rajonin e Drenices, Shitës në shitore – për shitorën në Komoran

  Autopjesë Partner
  Drenas, Skënderaj, Klinë, Komoran
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021

Detajet e Kompanisë