Rreth Balkan Master Kosova SHPK

Kompania Balkan Master shpk. distributor zyrtar i markave me te njohura te veshjeve intime ne bote, Calzedonia, Tezenis dhe Intimissimi per Kosoven kerkon te punesoje shitese per dyqanin: Tezenis Albi Mall.

 

Pergjegjesite:

Te siguroje nje sherbim cilesor dhe profesional ndaj klienteve;

Te kuptoje nevojat e klienteve dhe tju mundesoje ne cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve;

Te tregoje deshire dhe rezultate te dukshme per te plotesuar objektivat e shitjeve;

Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhezimeve te menaxherit perkates;

Te jete e prirur ndaj punes ne grup duke percjelle pozitivitet dhe fryme bashkepunimiKriteret e punesimit;

Te zoteroje principet baze mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit;

Te kete aftesi shume te mira komunikuese;

Te jete nga mosha 20 deri ne 30 vjec;

Eksperienca e meparshme perben avantazh;

 

Nese jeni te interesuar per pozicionin e mesiperme ju lutem dergoni cv-ne tuaj (ne gjuhen shqipe ose angleze) ne adresen e email-it : [email protected]

 • Shitëse

  Balkan Master Kosova SHPK
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023

Detajet e Kompanisë