• Specialist i sektorit të kontrollit financiar dhe buxhetimit (m/f)

  Banka për Biznes
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 20, 2021
 • Menaxher i Sektorit të Riskut Operacional (m/f)

  Banka për Biznes
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 13, 2021
 • Specialist i lartë i menaxhimit të rrezikut kreditor (m/f)

  Banka për Biznes
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 13, 2021
 • Menaxher i Sektorit për Siguri të Informacionit

  Banka për Biznes
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 9, 2021
 • BPB Junior

  Banka për Biznes
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 10, 2021

Detajet e Kompanisë