Rreth Blue Filters Kosova

Blue Filters Kosova është kompani e cila u ofron klientëve sisteme të filtrimit të ujit, filtra uji, fishekë dhe pajisje të tjera të certifikuara nga NSF International, një organizatë udhëheqëse globale e pavarur e shëndetit publik dhe sigurisë.

 • Menaxher i shitjes (30)

  Blue Filters Kosova
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021
 • Menaxhere e telemarketingut

  Blue Filters Kosova
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021

Detajet e Kompanisë