Rreth CroHire

CroHire – Kosova është kompani ndërmjetësimi për punëtorë, e cila takon kërkesën me ofertën në shumë fusha. Ofrojmë ndërmjetësim për punësim në Kroaci dhe Mal të Zi në pozita të ndryshme , si në: hotelieri, gastronomi, ndertimtari, sherbime, mirembajtje, etj. Keni mundësi poashtu të përcaktoheni për punë sezonale.

 • Mjeshter i zdrukthtarisë

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Murator

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Ndihmës/e kamarier/e

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Kamarier/e

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Ndihmës/e kuzhinier/e

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Kuzhinier/e te specializuar

  CroHire NE JU DUAM NË EKIPIN TONË!
  Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 muaj më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023