• Infermier/e të licensuar të përgjithshëm dhe të pediatrisë (Gjermani)

  DEKRA Akademie Kosova
  Jashtë Kosovës
  • Orar i plotë
  • 3 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 1, 2020
 • Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane

  DEKRA Akademie Kosova
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 6 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 13, 2020

Detajet e Kompanisë