• Praktikante në Administratë (1), Praktikantë IT dhe Telekomunikacionit (2), Praktikant në marketing dhe shitje (1), Praktikant për zyrën ligjore (1), Pastruese (1)

    DIBARCOM L.L.C
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 5 ditë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Maj 30, 2021

Detajet e Kompanisë