• Menaxher/e i/e Departamentit të Transferit

  Dekra Akademie Kosovë
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 4, 2021
 • Mësimdhënës/e i/e Gjuhës Gjermane – Klinë

  Dekra Akademie Kosovë
  Klinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 6, 2021
 • Koordinator/e për Mësimdhënie dhe Trajnime – Pejë, Klinë

  Dekra Akademie Kosovë
  Pejë, Klinë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 6, 2021

Detajet e Kompanisë