Rreth Devolli Group

Që nga themelimi në vitin 1989, Devolli Group ka rritur dhe zgjeruar veprimtarinë e saj në tërë Kosovën. Sot ngërthen në vete kompanitë prodhuese si Birra Peja dhe Qumështi Vita, si dhe kompaninë e Distribucionit për produktet e veta.

 • Menaxher i Shitjes (Brend)

  Devolli Group
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 25, 2020