• Asistente Administrative (1), Menaxher/e i/e Shitjes (1), Menaxher/e i/e Zyres (1), Monter per PVC dhe Folje – Praktiakant (5), Operator i Printit – Praktikant (2), Dizajner (2)

    Digi Print
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 4 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2019

Detajet e Kompanisë