• Punëtor i pastrimit dhe mirëmbajtjes (16)

    Elite Cleaning Services (ECS)
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 3 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 23, 2021

Detajet e Kompanisë