• Punëtor Fizik / Ngarkim dhe Transport i Qeramikës

    FORCA QERAMIK-SANITARI
    Fushë Kosovë
    • Orar i plotë
    • 4 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 2, 2023

Detajet e Kompanisë