Rreth Feta Work Solution Agency

Feta Work Solution Agency është agjensioni kosovarë që mundëson sigurimin e vizave të punës për Kanada. E tërë ajo që ju duhet është të keni njohuri të gjuhës angleze dhe një profesion nga ato që janë të publikuara në faqen tonë në facebook...

 

 • Carpenters/ Zdrukthetar

  Feta Work Solution Agency
  Te gjitha qytetet e Kosoves
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 31, 2020
 • Farm picker in Canada

  Feta Work Solution Agency
  Te gjitha qytetet e Kosoves, Jashtë Kosovës
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 31, 2020
 • Punesim ne Kanada

  Feta Work Solution Agency
  Te gjitha qytetet e Kosoves
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 31, 2020

Detajet e Kompanisë