• Bartender/Shankist/e (2), Asistent i Mbikqyrësit të dhomave dhe zonave publike/e (1) Spa Terapist/Masazhere (1)

    Four Points by Sheraton Pristina
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 3 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 17, 2021

Detajet e Kompanisë