Rreth Frutaria Sh.p.k.

 • Shitje me pakicë e frutave dhe perimeve, produkteve të mishit dhe bylmetit!
 • Asistent/e në shitjes (1) – Fushë Kosovë

  Frutaria Sh.p.k. Nga natyra tek ti!
  Fushë Kosovë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 13, 2021
 • Asistent në Shitje (5) – Prishtinë

  Frutaria Sh.p.k. Nga natyra tek ti!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 15, 2021