• Menaxher i Pikës, Punëtor administrativ, Udhëheqës i ndërrimit në piceri, Kamarier/e, Banakier/e, Kuzhinier/e dhe Picamen/e,Shitës në pompë, Shitës/e në market, Mirëmbajtës/e

    HIB Petrol SH.P.K.
    Gjakovë
    • Orar i plotë
    • 1 muaj më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 15, 2021

Detajet e Kompanisë