• UDHËHEQËS I NDËRRIMIT NË PICERI, KAMARIER (M&F), BANAKIER (M&F), KUZHINIER DHE PICAMEN (M&F), SHITËS NË POMPË, SHITËS/E NË MARKET (M&F), MIRËMBAJTËS (PASTRUES) M&F

    HIB Petrol
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Maj 23, 2021

Detajet e Kompanisë