• Punëtor Teknik (Serviser dhe Praktikant), Data Entry, Menaxher i Zyrës

    HORECA
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 4 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Mars 29, 2023

Detajet e Kompanisë