Rreth Instituti Profesional ATC-Prishtinë

Instituti Profesional ATC (albanian training center)-Prishtinë është degë bijë e Institutit Profesional ATCTiranë e cila është themeluar në shtator të vitit 2012 dhe prej themelimit zhvillon kurse profesionale (zanate) me programe 1 vjeçare dhe 3 mujore si dhe kurse të gjuhës angleze, gjermane, italiane të njohura brenda dhe jashtë vendit.

Aktualisht, “Instituti Profesional ATC” në Tiranë, është qendra më e madhe e formimit profesional dhe me më shumë drejtime në Shqipëri ku çdo vit përgatiten profesionalisht dhe bëhen gati për punë qindra të rinj, të cilët vijnë nga të gjitha qytetet e Shqipërisë, Kosova, Maqedonia madje edhe nga Presheva.

Stafi i përzgjedhur, programet dhe sistemi ynë i mësimdhënies i ngjan shumë sistemit dual gjerman, pasi kombinohet më së miri teoria me praktikën në laboratorët tanë, si dhe praktikën profesionale intensive pranë kompanive partnere, sistem i cili do të jetë i njëjtë si në Tiranë. Qëllimi i hapjes së ATC-së në Prishtinë është që t’ju ofrojë mundësi edhe të rinjëve bashkëkombës nga Kosova, Maqedonia, Presheva, Bujanoci etj, që ta kenë më të lehtë dhe të mundur që të marrin një profesion të vyer i cili është gur themeli për të ardhmen e tyre.
I kushtojmë shumë rëndësi cilësisë së shërbimeve që ofrojmë si dhe mbështesim fort të gjithë kursantët për t’u punësuar brenda dhe jashtë vendit në drejtimin që kualifikohen. Qëllimi ynë kryesor është që të ofrojmë mundësi për të gjithë ata të rinj dhe të reja, sipërmarrës apo çdo individ tjetër që dëshiron të thellojë dijet e tij/saj duke kryer kurse profesionale, kurse gjuhe apo trajnime të tjera që ju shërbejnë shumë. Të qenit profesionist i një fushe të jep kënaqësi në punën që bën sepse dija është çelësi i suksesit për të arritur qëllimet, për të bërë karrierë, për të qenë vetvetja.

… merre profesionin në vendin tënd
jeto ku të duash duke punuar si profesionist…

 • Koordinator/e Zyre dhe Marketing (me kohë të plotë)

  Instituti Profesional ATC-Prishtinë Instituti Profesional ATC-Prishtinë
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 15, 2021
 • Koordinator/e E Kontrollit të Cilësisë

  Instituti Profesional ATC-Prishtinë Instituti Profesional ATC-Prishtinë
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Maj 20, 2021