• Menaxher Njesie, Shef i cilesise se Ujit, Dozator dhe Dispeqer

  KRU Mitrovica sh.a
  Mitrovicë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 28, 2023
 • Zyrtar Kryesor Financiar

  KRU Mitrovica sh.a
  Mitrovicë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 10, 2023

Detajet e Kompanisë