Rreth KiKxxl & evroTarget L.L.C

Misioni i KiKxxl & evroTarget

KiKxxl & evrotarget LLC është kompani outsource, e cila veprimatari kryesore e ka shërbimin ndaj klientit.
Misioni ynë është të bëhemi punëdhënësi më i besueshëm në fushën e kujdesit ndaj klientit. Për të arritur këtë, ne ofrojmë kushte të mira për punë, ambient të këndshëm e të rehatshëm, paga të mira dhe në kohë, mundësi për zhvillim profesional.
Si rrjedhojë e kësaj, qëllimi kryesor i kompanisë sonë është që të formojmë ekipin më të mirë në qytet!

Vizioni

Vizioni i KiKxxl & evroTarget në Kosovë është që si kompani të ofrojmë shërbime sa më kualitative për klientët tanë në fushën e kujdesit ndaj klientit. Kjo gjë na ka ndihmuar gjatë gjithë këtyre viteve që operojmë në këtë fushë, që vazhdimisht të zgjerohemi dhe në këtë mënyrë të përmbushim qëllimin tonë kryesor, që është krijimi i sa më shumë vendeve të punës në vendin tonë.

 • Customer Support/Deutsch – Pejë

  KiKxxl & evroTarget L.L.C Ekipi ma i mirë n'qytet
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023