• Sekretar/e i/e Shkollës (3)

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 3, 2020
 • Mësimdhënës/e dhe Bibliotekist/e – 21 pozita

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 3, 2020
 • Mësimdhënës/e (11)

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • I pa përcaktuar
  • 5 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 3, 2020
 • Teknik Laborant

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 21, 2020
 • Mjek/e i/e Përgjithshëm/e (4)

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 21, 2020
 • Teknik në dhomën e Autokllavit në QKMF

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 21, 2020
 • Stomatolog/e i/e përgjithshëm/e në QMF – Skivjan

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Dhjetor 21, 2020
 • Auditor i Brendshëm

  Komuna e Gjakovës
  Gjakovë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 30, 2020