• Zyrtar i Lartë për Buxhet dhe Financa

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 28, 2019
 • Zyrtar për Mirëqenie Sociale

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 28, 2019
 • Zyrtar i Lartë për Punë Profesionale për Kuvendin Komunal

  Komuna e Istogut
  Istog
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 25, 2019