• Zyrtar për Shërbime Sociale

  Komuna e Pejës
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 1, 2019
 • Recepcionist

  Komuna e Pejës
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 30, 2019
 • Zyrtar për Buxhet dhe Financa

  Komuna e Pejës
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 4 ditë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shtator 30, 2019