• NDIHMËS NË PRODHIM (5)

  Korporata Rugove
  Pejë
  • Orar i plotë
  • 7 orë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 10, 2021
 • Shitës Ambulantiv, Vozitës me kategorinë C, Liferues dhe Merçendaizer

  Korporata Rugove
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Shkurt 26, 2021

Detajet e Kompanisë