• Operatore e të dhënave të klientëve dhe Recepcioniste

    KosInvest
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Gusht 21, 2019

Detajet e Kompanisë