• Njohëse e gjuhës Angleze dhe Turke

    LULI TRANS SHPED SH.P.K.
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 1 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Nëntor 16, 2020

Detajet e Kompanisë