Rreth LULI TRANS

Luli Trans është një kompani moderne e transportit rrugor,ajror,ujor e përqendruar në dëshirat dhe nevojat e klientëve tanë për kapacitet dhe fleksibilitet të madh, si dhe ruajtjen e sigurt, trajtimin dhe transportin e mallrave parcial dhe të plotë nga e gjithë bota.

 • Agjent/e i Logjistikes

  LULI TRANS Shpejt, Sigurt
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023
 • Financa Kontabilitet

  LULI TRANS Shpejt, Sigurt
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 31, 2023