• Kamarier/e, Barmen/e dhe Ndihmes kuzhinjer/e

    Le Bouchon
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 1 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2019

Detajet e Kompanisë