Rreth M-Technologie

M-Technologie është fabrikë e madhe dhe moderne me eksperiencë tani më 16 vjeçare në projektimin, prodhimin dhe montimin e fasadave, dyerve dhe dritareve nga alumini dhe PVC-ja, përpunimin e xhamit dhe prodhimin e kanaleve të ventilimit.

Fabrika M-Technologie, në strukturën organizative përbëhet nga sektori i projektimit, prodhimit, montimit dhe administrata. Në M-Technologie punojnë mbi 250 punëtorë.

I tërë procesi i prodhimit bëhet në një hapësirë shumë moderne, të gjerë dhe të përshtatshme për punë. Fabrika me sipërfaqe të mbuluar prej 20’000 m² ndodhet në fshatin Lebanë, në një truall prej 30 hektarësh.

 • Depoist/ Sektori I PVC-së

  M-Technologie Zgjidhja Ekziston!
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 1, 2024