• Brend Menagjer, Kimiste/e – Teknolog Ushqimi, Komercialist, Vozitës (C dhe B), Punëtor në Prodhim

    Magic ICE
    Lipjan
    • Orar i plotë
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 29, 2021

Detajet e Kompanisë