• Pozita të lira në Restorant: Menaxher/e, Kuzhinjer/e, Ndihmës Kuzhinjer/e, Kamarier/e dhe Banakier/e

    Manna Agroturizëm
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Prill 18, 2021