• DIZAJNER/E GRAFIKE DHE SOCIAL MEDIA

  Me Display
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 27, 2021
 • Praktikant (Programi i Pratikes)

  Me Display
  Prishtinë
  • Praktikant
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 27, 2021

Detajet e Kompanisë