• Administratë (1), Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit (3), Pastruese (1)

    Netra Sh.P.K.
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Tetor 10, 2019

Detajet e Kompanisë