• Delivery Guy, Shperndares Ushqimi

  Pasta Fasta
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2019
 • Shankiste

  Pasta Fasta
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2019
 • Ndihmes Kuzhine

  Pasta Fasta
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 31, 2019
 • Shankiste dhe Ndihmes kuzhine

  Pasta Fasta
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 3 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Gusht 28, 2019