• Kamarier/e (3), Picamen/e (1), Skarist (1), Ndihmës/e skare (1), Punëtor/e për pite dhe mantia (1)

    Premium Bosna
    Prishtinë
    • I pa përcaktuar
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Gusht 20, 2019

Detajet e Kompanisë