Rreth Prishtina Consulting Group

Prishtina Consulting Group (PCG) është kompani konsulente e cila ofron mbështetje në zhvillimin e biznesit me theks të vecantë në menaxhimin e burimeve njerëzore, zhvillimin e lidershipit dhe përmirësimin e performancës.

PCG ofrom konsulencë biznesore dhe të zhvillimit të iniciativës përfshirë këtu edhe zvillimin organizativ, transformimin dhe ndryshimin, menagjimin e trajnimeve.

Ne mundësojmë që organizata të përmirësoj performancën e saj të qëndrueshme përmes njerëzve të saj – “përmirësim i udhëhequr përmes njerëzve”.

 • Bagerist

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • I pa përcaktuar
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Nëntor 2, 2020
 • Prezantues/e Mjekësor/e (1), Agjent/e i/e shitjes (1), Dërgues i porosive (1), Asistent/e i/e shitjes – Dyçan për produkte bimore (1)

  Prishtina Consulting Group Çelësi i karrierës tuaj!
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 1 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Tetor 31, 2020