Rreth SONOS LLC

SONOS LLC është një ofrues i shërbimeve të outsourcing me qasje moderne për të ofruar zgjidhje me kosto efektive me cilësi të lartë, të përqendruar në adresimin e transformimit dixhital dhe zgjidhjeve të menaxhimit të përvojës së klientit.

 • Call Agents

  SONOS LLC Unlimited Solutions
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021