Rreth Sutherland

Student për Akademinë Gjermane

 

Sutherland fton studentët entuziast për të qenë pjesë e ekipit tonë të mrekullueshëm që të vijojnë Akademinë Gjermane  për të përmirësuar njohuritë gjuhësore.  Nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një karrierë përmbushëse dhe jeni të sigurt që keni aftësi dhe përvojë për të na ndihmuar të kemi sukses, ne dëshirojmë të punojmë me ju!

 

Akdademia Gjermane që do të financohet nga Sutherland i ofrohet kandidatëve që kanë së paku nivelin B1 të gjuhës Gjermane në të shkruar dhe folur.

 

Kandidatëve të suksesshëm ju ofrohet mundësi punësimi dhe zhvillim karriere në Sutherland.

 

Sutherland do të ofrojë mundësi karriere dhe bonus për  të diplomuarit e suksesshëm.
Kurs. Bonus. Karrierë e re.
Ju lutem të kontaktoni ekipin tone të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme: [email protected], apo në: +383 49 955 470.

 

Afati i fundit për aplikim: 06.04.2019.

 • German Academy Student – Student për Akademinë Gjermane

  Sutherland
  Prishtinë
  • Orar i Shkurtër
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 6, 2020

Detajet e Kompanisë