• Depoist dhe Transportues, Ndihmës/e kuzhine

  Sach LLC
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021
 • Vende të lira të punës (24) – Lagjja Marigona

  Sach LLC
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Prill 30, 2021

Detajet e Kompanisë