• Kuzhinier/e – Pizzaman, Ndihmës/e kuzhine, Shankist/e, Barist/e, Arkatare, Kamarier/e

  Sach Pizza
  Prishtinë
  • Orar i plotë
  • 2 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 25, 2021
 • Përgjegjës të ndrrimit, Kuzhinier dhe pizzaman, Ndihmës kuzhine, Arkatare, Barist/e, Banakiere, Kamarie/e, Delivery

  Sach Pizza
  Ferizaj
  • Orar i plotë
  • 4 javë më parë
  • Data e fundit për aplikim: Mars 10, 2021

Detajet e Kompanisë