• Bukëpjekës/e dhe ndihmës/e në kuzhinë, Ndihmës/e në kuzhinë, Shankist/e, Shperndares i ushqimit me skuter

    Shishëm
    Prishtinë
    • Orar i plotë
    • 2 javë më parë
    • Data e fundit për aplikim: Maj 25, 2021

Detajet e Kompanisë